Om meg

Mitt navn er Tanya S. Johnsen og jeg er født 1998. Jeg er oppvokst i ett tettsted utenfor Haugesund, men bor nå i Stavanger sammen med kjæresten min.

Jeg er en person med kanskje litt for mange interesser, men skrivingen som er en av de største er grunnen for at jeg blogger.

Denne bloggen kommer til å handle om meg, og egentlig omtrent bare meg og hva jeg får for meg. Reiser jeg, får dere bli med på turen, får jeg for meg at jeg burde være en matblogger får dere bli med på en turen også, men i hovedsak slik det er nå er det livet mitt som kronisk syk med MS, og min litt for store interesse for lesing. Du kan følge bookstagrammen min @lesekroken om du ønsker det.

Ellers tror jeg ikke det er så mye mer å si om meg? Kanskje jeg burde ønske deg lykke til etter som du har valgt å klikke deg inn på bloggen min? Jeg er ihvertfall veldig glad for at du gjorde det, og håper innholdet vil falle i smak.

Legg inn en kommentar