Mål for 2019

Det er helt surrealistisk å tenke på at vi allerede befinner oss i 2019. Det sies at jo eldre du blir jo raskere går årene, og det kan jeg være helt enig i. Desember var over før jeg fikk sukk for meg, og slik har vell egentlig hele året vært. Noen flere enn meg som synes det?
Jeg har ihvertfall satt sammen en kort liste over noen mål for dette året, så håper jeg rekker å få gjort dem før 2020 står for døren!

Bli bedre fysisk og psykisk

Jeg har ikke noe konkret mål om å gå ned så så mye i vekt, trene så så mye osv. For meg handler det om å bare få en bedre livsstil kombinert av trening og rett mat for å forbedre den fysiske helsen. Da vil jeg også tro det psykiske vil få det mye bedre med en gang.

Lese 52 bøker

Fra juni til november leste jeg over 30 bøker, så dette er ett mål jeg er ganske trygg på at jeg kommer til å klare. Jeg har lyst å fokusere en del på bookstagrammen min @lesekroken, og da har jeg dette som en motivasjon. Tenker også å dele bokanmeldelsene mine her på bloggen.

Få studiekompetansen

Etter som jeg allerede ligger nesten to år på etterskudd av alle de jeg kjenner, føler jeg meg veldig motivert til å bare bli ferdig så jeg endelig kan få studert. Jeg vet ikke om det er noe som er aktuelt allerede fra høsten av, men jeg liker å ha muligheten om jeg får lyst.

Har du noen mål? Og eventuelt ja, hvilke?

Legg inn en kommentar