Jeg har fått meg bil!

Herligheten for en effektiv uke jeg har hatt! For bare én uke siden bestemte jeg meg for at jeg skulle ha bil, og det raskest mulig, helst allerede i går. Tålmodigheten var ikkeeksisterende etter jeg hadde tatt en beslutning, og jeg visste allerede hvilke to biler det stod mellom; Volkswagen E-golf eller Nissan nye Leaf. Jeg leste meg opp på alt som stod på nettet og fant ut at leafen var den som fristet aller mest; billigere, ekstremt rask levering (ihvertfall i Haugesund) og den skal ha en høyere rekkevidde.

Tirsdag tok jeg spent bussen til Haugesund for vi hadde ordnet med prøvekjøring på leafen. Tiden gikk ekstremt fort og da jeg kom hjem begynte å bli litt usikker. Vil jeg ha denne bilen? Eller vil jeg bare ha en bil? Allikevel, før jeg la meg hadde jeg bestemt meg; bilen skulle bli min. I går underskrev vi kontrakt, ordnet med tingene og i dag fikk jeg hentet bilen min! Åh så gøy å kunne si BILEN MIN!

Jeg er utrolig fornøyd med bilen, og spesielt kjekt at den kunne leveres så fort! Nå gleder jeg meg bare til å kjøre i den enda mer.

Legg inn en kommentar